Hírek

Keresés

A Crystal Dynamics és az Xbox leleplezte a Season Pass (és ezzel együtt a külön megvásárolható DLC-k) részletes tartalmát. Az elkövetkező hónapokban biztosan nem fogunk unatkozni, így hát lássuk, mit fognak rejteni ezek a speciális kiegészítők!

Endurance Mode - Túlélő mód (Elérhető december 29-től)

A vadonban magányosan bolyongva Lara kénytelen összecsenni, gyűjtögetni és ácsolni a napi túléléséhez szükséges eszközöket, mindemellett átvészelni mindazt a halálos veszedelmet, amit az éjszaka fenevadai és fejvadászai hoznak a fejére. Ez az ő legnagyobb "magányos nő a vadvilággal szemben" megpróbáltatása, ami kiterjeszti tűrő- és túlélőképességeit a legzordabb környezetben. A tűzhöz üzemanyag szükséges, a hideg elviszi azt, akit felkészületlenül talál, az élelem táplálja az életerőt, de mindez csak akkor áll rendelkezésre, ha feltételeit összegyűjtik, megszerzik vagy elkészítik. Kezdetben semmid nincs, de mindent meg kell szerezned. Hívd ki barátaidat egy hosszú harcra a túlélésért vagy küzdj meg a nyilvános eredménytábla legjobb helyéért és a Legnagyobb Túlélő titulusért. Ehhez a módhoz új ruházat és fegyver is tartozik.

Baba Yaga: The Temple of the Witch - Baba Yaga: A boszorkány temploma (Elérhető 2016 januárjában)

Szibéria kietlen vidékein létezik egy tiltott erdő, ahová senki sem léphet be. Régen egy szovjet expedíció nyom nélkül veszett oda ezen a helyen. Lara belép ebbe a gonosz völgybe, hogy egy elveszett férfi nyomába eredjen, de egy rémálommal találja szembe magát, amire nincsen magyarázat. Valóban Baba Yaga, a boszorkány kísért az erdőben? Vagy egy, a legendán túlmutató titok rejtőzik itt?
Több órányi extra játékidővel az új fejezet kiterjeszti az alaptörténetet, szokatlan ellenfelek nehezítik dolgunkat és még egy új, fejtörőkkel teli sírhely is feltárásra vár. Lara egy évtizedek óta megoldatlan rejtélyt göngyölít fel, mely egy mitológiai gonosz lénnyel való leszámolásban csúcsosodik ki.
A kiegészítőhöz tartozik egy új öltözék és egy íj.

Cold Darkness Awakened - A hűvös sötétség ébredése (Elérhető 2016-ban)

Egy, a hidegháború alatt forgalomból kivont, jelenleg is használaton kívüli fegyverkutató bázisból valami szörnyűség szabadul rá a szibériai vadonra: mind a vadállatok, mind az emberek vérszomjas és esztelen gyilkossá válnak. Larának úrrá kell lennie az egyre súlyosabb hullámokban rátörő fertőzött fenevadak jelentette életveszélyen, miközben legyőzött ellenfelei felszereléséből tud csak építkezni ebben az "ölj vagy megölnek" küzdelemben. Miközben az életedért küzdesz, még arra is megvan az esély, hogy megállítsd, mi több, visszafordítsd ezt a katasztrófahelyzetet.
Természetesen ehhez a kiegészítőhöz is jár az egyedi ruházat és fegyver.

További tartalmak

Expedition Card Packs - Felfedező Kártyacsomagok

Silver Expedition Card Pack - Egy 5 Felfedező Kártyából álló csomag, mely garantáltan tartalmaz legalább egy különös (uncommon) kártyát.
Gold Expedition Card Pack - Szintén 5 Felfedező Kártyát adó csomag, legalább egy ritka (rare) kártyával.
Advantage Expedition Card Pack - 5 kártya, mind jelentős előnyt ad a játék közben.
Challenge Expedition Card Pack - 5 kártya, mind korlátozza valamiben Larát, ezzel nehezítve a játékmenetet. Ha ilyen kihívások közepette is helyt állsz, bónusz kreditek ütik a markod.
Wild Expedition Card Pack - 5 kártyás csomag, melynek mindegyike egyedi hatást gyakorol a játékmenetre. Ki tudja, milyen kreatív, őrült vagy különösen ritka (rare) kártyát tartalmaz?

Új öltözékek és fegyverstílusok

Siberian Ranger Pack - Szibériai erdőjáró csomag (jelenleg is elérhető): Tartalmazza a "Siberian Ranger" ruhát, mely Lara teherbíró képességét javítja a speciális lőszerek tekintetében. A félautomata pisztolyra elérhetővé válik az "Accipiter Nox" külső, illetve egy kártyacsomag, garantált minimum 2 ritka (rare) kártyával, és a maradék három kártyára vonatkozó megnövelt ritkaság-esély szorzóval.

The Prophet's Legacy Pack - A próféta hagyatéka csomag (jelenleg is elérhető): Tartalmazza az "Immortal Guardian" öltözéket, mely csökkenti a görögtűz Larára mért sebzését. Emellett a Piercing Truth nevű tőr is a csomag része, illetve egy kártyacsomag, két garantált ritka (rare) kártyával - és itt is érvényes a maradék három kártyára, hogy nagy eséllyel szintén ritkaságszámba mennek.

The Ancient Vanguard Pack - Az ősi előörs csomag (jelenleg is elérhető): "Ancient Vanguard" ruházat, melynek segítségével Lara gyorsabban szedi össze magát egy-egy sérülés után. Extra íjfajta: Guiding Light Bow. A kártyacsomag feltételei a fentiekkel megegyeznek: két ritka és három esélyesen ritka kártya.

The Wilderness Survivor Pack - A vadon túlélője csomag (2016-tól): Magába foglalja a "Nightshade" ruhát, amivel Lara a leggyakoribb apróvadakból is szert tehet egzotikus, állati eredetű használható eszközre. Fegyver terén a "Deathsong" nevű szekercéhez jutunk hozzá, és a szokásos kártyacsomaggal a két ritka és három lehetséges ritka kártyához.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok