Hírek

Keresés

Ha szereted a Razer termékeket, a gyártó most Rise of the Tomb Raider mintájú egérrel és egérpaddal kedveskedik a gamereknek! A minőséget meg kell fizetni, így mélyen bele kell nyúlni a zsebbe, ha konfigurációnkat velük szeretnénk ékesíteni, viszont lássuk, hogy pontosan milyen tulajdonságokkal bírnak, pénzünkért cserébe...

Egér

A legjobb eSport "atléták" által kedvelt ergonomikus forma.
A tökéletesen tenyérbe illő alakkal rendelkező Razer DeathAdder Chroma a lehető legkényelmesebb játék érzetet adja, különösen a kemény csatákhoz. A gumibetétes oldalak tökéletes tapadást biztosítanak, hogy hosszú játszmák során se veszítsd el az uralmat egy pillanatra sem.

A Razer DeathAdder Chroma 10.000 dpi-s optikai szenzorral rendelkezik, mely több mint 7,5 méter per szekundum sebességre és 50g-os gyorsulásra képes. Ez azt jelenti, hogy gyors és lassú mozgásra is tökéletes pontossággal és természetes folyékonysággal reagál a képernyőn, mely csak optikai szenzorral lehetséges.

16,8 millió árnyalatú,  állítható szín.
A Razer DeathAdder Chroma külön programozható világítással rendelkezik (görgő és logó), amit a Razer Synapse szoftveren keresztül állíthatsz a színskála bármely árnyalatára.

Vásárlás >>

Egérpad

A Razer Goliathus egy sűrű szövésű egérpad, ami tökéletes gördülékenységet biztosít az egérnek és a kezet sem fárasztja, irritálja. Lézeres és optikai szenzorral rendelkező egerekkel egyaránt működik. Méretek: 254mm x 355mm x 3mm.

Vásárlás >>

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál