Hírek

Keresés

Még júliusban jelentették be egy különleges, limitált posztersorozat érkezését, mely a Rise of the Tomb Raider alaptémáit dolgozza fel négy kiemelkedő művész egyedi látásmódján és alkotásán keresztül. Az elismert képregényalkotó, Geof Darrow a "Woman Vs. Wild" - Egy nő a vadon ellen című művében ragadta meg Lara életstílusát, szembeállítva őt a vadvilág legveszélyesebb fenevadaival.

A díjnyertes, londoni La Boca stúdió közös alkotásának témájaként a felfedezést, kutatást választotta, illetve a címként is választott Síremlékeket ("Tombs").

A harmadik plakát, melyet a Gamestop ajándékként ad előrendelőinek a játék harcrendszerére helyezte a fókuszt: a Kid Robot vezérigazgatója - és egyébként poszterművész - Frank Kozik a Gerillaharc ("Guerrilla Combat") című képpel járult hozzá a különleges sorozathoz.

Ma pedig lekerült a lepel a negyedik és egyben utolsó poszterről is, mely a Lara útja ("Lara's Journey") címet kapta. Megálmodója a new york-i Tara McPherson. A néhol poszterművészek hercegnőjének titulált McPherson dolgozott már a Beck-kel, a Mastodonnal és a Modest Mouse-szal, de önálló szépművészeti alkotásai is jelentősek, melyekben a mítoszok és legendák világa mellett az asztronómia, természet, szerelem, gyermekkor és a "jó öreg élet-érzés" témáit dolgozza fel.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok