Hírek

Keresés

Mostantól 1990 Ft-os áron megvásárolható (Season Pass tulajdonosoknak eleve jár) Xbox One/Xbox 360 duóra a Rise of the Tomb Raider első történeten alapú DLC-je, a Baba Yaga: The Temple of the Witch! A hátborzongató kiegészítő Szibéria kietlen vidékeinek tiltott erdejébe kalauzol minket.

Baba Yaga: The Temple of the Witch

A telepítés befejezte után indíts új játékot vagy folytass egy megkezdettet, azután látogass el a Soviet Installation pályára, ahonnan belevághatsz az új kalandba!

A Túlélő Ösztönök (Survival Instincts) segítségével az alábbi nyomot kövesd:

Szibéria kietlen vidékein létezik egy tiltott erdő, ahová senki sem léphet be. Régen egy szovjet expedíció nyom nélkül veszett oda ezen a helyen. Lara belép ebbe a gonosz völgybe, hogy egy elveszett férfi nyomába eredjen, de egy rémálommal találja szembe magát, amire nincsen magyarázat. Valóban Baba Yaga, a boszorkány kísért az erdőben? Vagy egy, a legendán túlmutató titok rejtőzik itt?
A körülbelül 3 órányi extra játékidővel az új fejezet kiterjeszti az alaptörténetet, szokatlan ellenfelek nehezítik dolgunkat és még egy új, fejtörőkkel teli sírhely is feltárásra vár. Lara egy évtizedek óta megoldatlan rejtélyt göngyölít fel, mely egy mitológiai gonosz lénnyel való leszámolásban csúcsosodik ki.
A kiegészítőhöz tartozik egy új öltözék és egy íj, valamint 22 darab friss achievement.

Előzetes:

Screenshotok:

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál