Hírek

Keresés

Kérdések és válaszok egyenesen a Crystal Dynamics-től, az Xbox-exkluzivitásról:

1.: Mit jelent az Xbox-exkluzivitás?

Azt jelenti, hogy a Rise of the Tomb Raider 2015 karácsonyán érkezik csak és kizárólag Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

2.: Az Xbox-exkluzivitásnak van egy bizonyos időtartama? Ha igen, meddig tart az exkluzivitás? Várhatunk PC-s és PlayStation 4-es megjelenést a jövőben?

Igen, a Microsoft-tal kötött szerződés időre szól. Nem beszélhetünk a szerződés feltételeiről, csak arra koncentrálunk, hogy egy nagyszerű játékkal rukkoljunk elő Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

3.: A Crystal Dynamics tudott a szerződésről?

Igen, s a Crystal Dynamics izgatott, hogy a Microsoft partnere lehet ahhoz, hogy a lehető legjobb játék kerüljön elkészülésre. Mint ahogy azt már Darrell (Gallagher) megemlítette üzenetében, a stúdió a Microsoft-tal hosszabb ideje szorosabb kapcsolatban áll, nagyon erősen támogatják a franchise-t. Ők lesznek a segítségünkre abban, hogy táplálva és növelve legyen a Tomb Raider-sorozat úgy, mint eddig soha.

4.: Figyelembe vettétek a rajongókat, mikor ezt a döntést meghoztátok? A Crystal Dynamics és a Square Enix tisztában van a sorozat PC-s és a PlayStation-ös történelmével?

Természetesen. Nem hoztuk meg ezt a döntést egy könnyedén. A célunk, hogy a tőlünk telhető legjobb játékot készítsük el, és abban, hogy minden elképzelésünket meg tudjuk valósítani, a Microsoft lesz segítségünkre.

5.: A Microsoft, a Crystal Dynamics vagy a Square Enix miért nem közölte azonnal, hogy az exkluzivitás ideiglenes? Miért kellett a "félrebeszélés"?

Higgyétek el, nem állt szándékukban, hogy kétértelmű legyen a bejelentés. A Gamescom Microsoft színpada nagyszerű lehetőség volt arra, hogy megtegyük a legelső bejelentés, de nem feltétlenül kellett belemenni részletekbe.

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok