Hírek

Keresés

Akik előfizetői a PlayStation Plus szolgáltatásnak, azoknak a mai naptól (július 7.) egészen augusztus 3-ig ingyenesen elérhető PlayStation 4 platformon a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration. Az e havi felhozatalba tartozik még az NBA 2K20 kosaras, valamint Erica nevezetű thriller játék is.


A "Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration"-ről:

Egy régi rejtély megoldását követően Lara Croft útra kel a világ legtávolabbi és legcsalókább tájaihoz, hogy ráleljen az örök élet titkára.

Új szövetségek köttetnek, miközben Lara kénytelen a továbbiakban is eszére és túlélő ösztöneire hallgatni, ahogy halad sorsa felé, hogy valódi sírrablóvá váljon.

Látványos és idegfeszítő akciójelenetekkel a földi paradicsom ellenséges oldalán, a Rise of the Tomb Raider a mozi élményét varázsolja a játékos elé, aki csatlakozhat Larához első ereklyevadász kalandját játszva, és szemtanúja lehet egy ikon felemelkedésének.

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration a Rise of the Tomb Raider legátfogóbb kiadása, ugyanis az alapjáték és az eddig megjelent kiegészítők mellett új történet alapú DLC-kkel, klasszikus Lara-kártyákkal, kooperatív Endurance móddal, brutális nehézségi fokozattal, PlayStation VR támogatással és egyéb nyalánkságokkal várja a visszatérő és új játékosokat.


Tovább >>

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál