Hírek

Keresés

A Rise of the Tomb Raider európai megjelenésével egyetemben, november 13-án rendeztük meg a hazai hivatalos launch partyt is. Az eseménynek Magyarország első esport bárja, a BarCraft adott otthont.

Meglepően nagy volt az érdeklődés, sokan eljöttetek kortól, nemtől függetlenül, teltház volt. A rendezvény fő célja az új játék több Xbox One konzolon való kipróbálása volt, de a sorozat rajongói sem mehettek haza üres kézzel! A Crystal Dynamics önzetlen támogatásának köszönhetően több, mint 30 darab nyeremény üthette a rajongók markát. A papíralapú és a sorsolós kvízjátékon különféle relikviák kerültek szétosztásra, melyben a Rise of the Tomb Raider Larájának megtestesítője, Ada (Ada Cosplay) segédkezett. A fődíj egy limitált kiadású Tomb Raider 2013 témájú Xbox 360 konzol volt, melyet végül klasszikus Lara vitt haza... a sors keze?!

Szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek a Rise of the Tomb Raider Launch Partyra és hogy ennyire aktívan részt vettetek a műsorban. Lehetőségeinkhez képest igyekeztünk kihozni a lehető legtöbbet a buliból, bízunk benne, hogy tetszettek a nyeremények és persze maga a játék is az aktuális kedvencetek lesz!

Ezúton is köszönjük a Microsoft Magyarország, a Konzolok Szervize és a BarCraft esport bár támogatását!

Az eseményen készült fotógalériát Jakab Tamásnak köszönhetően az alábbi képre kattintva megtekinthetitek:

Kattints ide a galéria megtekintéséhez!

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok