Hatalmas örömünkre szolgál bejelenteni, hogy több hónap munka után sikerült teljesen fordíthatóvá varázsolni a Rise of the Tomb Raider PC-s verzióját, amely most már a 20 Year Celebration-nel is működik. Viszont a Ti segítségetekre is szükség lesz ahhoz, hogy publikálni tudjuk a gördülékenyen működő magyarításunkat!

És hogy miért csak most? A válasz egyszerű: megvártunk, míg megérkezik a játék komplett kiadása – így a mi programunk már működik a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration-nel és nem kell különféle trükköket alkalmazni vagy újratelepíteni a játékot, ha egy frissítés érkezne, hogy egyáltalán elinduljon a magyarított játék.

Mivel új csapat vagyunk, ezért a szövegek a nulláról lettek/lesznek fordítva. Nem pihentünk, a párbeszédek és a menüpontok nagy részével már végeztünk. Viszont a másik feléhez (főként dokumentumokhoz, ereklyékhez) és a kiegészítőkhöz (természetesen a Blood Ties DLC-t is beleértve) a Ti segítségetekre is szükség lesz, hogy minél hamarabb elkészülhessünk!

Így hát ha ismered Lara legújabb kalandját (s nem utolsó sorban rendelkezel a kiegészítőkkel is) és jól megy az angol (vagy német), akkor kérjük, jelentkezz Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy Facebook oldalunkon üzenetben!

A fordítás megkezdése előtt egyeztetünk és minden tudnivalóval ellátunk.

A segítséget előre is köszönjük!

bg2