Tomb Raider: Underworld DLC-k Xbox 360-on
csak a szürke jungle suit és a két búvárruci van. Mert ezeket szimpla átszínezéssel is meg lehet csinálni. a Meshbe azonban eddig tudomásom szerint csak XNA-ban sikerült jól megpiszkálni. TRU in-game még nem... 
És ha jól értelmezem TR_Zsolt szavait, PC-n is van DLC-s ruha, meg gondolom ezer más is.
Igen, jól értelmezted 
www.hungariandroid.com
...ha kérdésed van az Androidról 
Lehet, nemigen számolgattam, meg régen is játszottam már vele.
Ami nekem igazán bejött, az a szürke designer ruha, a többi annyira nem nagy szám szerintem. Persze nem is rosszak, de ezekért pénzt nem adtam volna, ha fizetôs lett volna. És ha jól értelmezem TR_Zsolt szavait, PC-n is van DLC-s ruha, meg gondolom ezer más is.
Hát tényleg kb. 1000 körül járhat a számuk. Ha befejezem az oldalfrissítést, valahogy csinálok egy összesítést a meglévőkről.
Lehet, nemigen számolgattam, meg régen is játszottam már vele.
Ami nekem igazán bejött, az a szürke designer ruha, a többi annyira nem nagy szám szerintem. Persze nem is rosszak, de ezekért pénzt nem adtam volna, ha fizetôs lett volna. És ha jól értelmezem TR_Zsolt szavait, PC-n is van DLC-s ruha, meg gondolom ezer más is.
A 2 DLC-t leszámítva PC-n így is "minden nap Karácsony", ami a göncöket illeti. 360-on adtak tán 6 gúnyát, amibôl 3 bikini, aztán oszd be... Na jó, csak a rucik miatt amúgy sem venném elô újra, bár a DLC-k miatt se. Legalábbi egy darabig biztosan.
4 bikini volt de emellett ott van 5 nagggyon cool ruci + a szürke jungle suit meg a két búvárruci amik szemály szerint már nem voltak olyan bejövősek...
de a másik ötért mit meg nem tennék @_@
Sziasztok!
Nemrég vettem Xboxot, megunva a PC követhetetlen pénznyelő fejlesztését.
Namármost, a TRU kiegészítésekhez hozzá lehet jutni flashelt box mellett?
Akár megvenni, akár letölteni, mindkettő érdekelne.
(PC-hez még megvettem a Larákat, Underworld-öt is, így tiszta a lelkiismeretem
)
A gondolatmenetedet követve: ha három biciklit vettél egy cégtől, akkor utána már tiszta lelkiismerettel tolod ki a negyediket a boltból, fizetés nélkül?
Ez nem igazán így működik. Én se szimpatizálok az xbox-only kiegészítővel - főleg hogy csak ők kaptak - de ahogy Storm kollega is említette, ez nem warezfórum.
Úgyhogy a témában a további diskurzus már offtopic.
moderálva
Asszem igen. Vagy legalábbis mittudomén. De az biztos.
És azt hol? Letöltősen lehet megvenni, vagy árulják a lemezeket valahol?
Megvenni lehet, a letöltésben nem vagyok biztos, sőt, az oldal nem is támogatja azt. 
Sziasztok!
Nemrég vettem Xboxot, megunva a PC követhetetlen pénznyelő fejlesztését.
Namármost, a TRU kiegészítésekhez hozzá lehet jutni flashelt box mellett?
Akár megvenni, akár letölteni, mindkettő érdekelne.
(PC-hez még megvettem a Larákat, Underworld-öt is, így tiszta a lelkiismeretem
)
Ezt most nem megnyugtatásképp mondom, de ugyan így voltam énis, amikor még PC-n toltam. Mikor meg meglett a box, egyszer végigpörgettem őket, és meg is untam. :roll: (Lara's Shadow-ot leginkább, pedig azthittem több hétig azzal fogok játszani.
)
Elhiszem, Tomee. Sovány vigasz, de fogd fel úgy, hogy ilyen közel még soha nem voltál ahhoz, hogy legyen géped hozzá. Remélem, nem érted félre. Az elhatározás már megvan.
Mikor ezt a dumát kb. 1 hetes kopasz koromban ellôttem a leszereléssel kapcsolatban, az öreg bakák majd' leszedték a fejem. 
Bocs az offért!
Én csak egyszer játszottam végig mindkettôt. Nem arról van szó, hogy nem jók, csak egyelôre elég volt.
énmeg nem győznék betelni vele :cry:
Igen, pont ezt mondom. Ugye a DLC-k Xboxnál mint letölthető tartalmak jelentek meg, és hogy ugyanezt PC esetén is meg lehetett volna lépni, mindenképpen többen fizettek volna ezért, valamint nincs az a plusz költség, amit egy adathordozó jelent egyébként kiadáskor. És igen, sajna nem jelentek meg így, ezt nagyon jól tudom, és nem csak én... 

Azonos állásponton vagyunk. 
Viszont ez tudtommal csak legálisan letölthetô, tehát nincs adathordozó, mivel lemezen nem jelent meg.
Köszi a gratulációkat!
Lassan? Hát igen, tényleg lassan, és akkor sem mindenki, pedig az lenne a legjobb..
Szerintem ezeket a részeket, ha már nem tették bele az eredeti játékba, megérte volna kiadni más platformra is külön. Vagy esetleg csak PC-re még pluszként, és ha már mindenképpen külön fizetős tartalomként akarják terjeszteni, akkor ugyanúgy legálisan letölthető formában, és akkor nem külön költség az adathordozó sem. Bár az események alakulása alapján, úgy látszik, mégsem...

Én csak egyszer játszottam végig mindkettôt. Nem arról van szó, hogy nem jók, csak egyelôre elég volt.
Grat hozzá, Shallia.
TR:U Boxon a legszebb.
A kiegészítők meg nem rosszak.
Bár nekem egy végigjátszás bőven elég volt a Lara's Shadowból, Beneath the Ashes viszont nagyon bejön. 
Sziasztok!
Hosszú idő után (kötelező túlórás munkanapok után és sajna előtt is) újra itt. Ma jött meg a TeszVeszről rendelt Xbox 360-as TRU-m, este kipróbálom
, aztán már csak kreditet kell venni a DLC-khez 
:cry: :cry: :cry: :'( lassan már mindenki ki fogja tudni próbálni, és persze natla halálát :twisted: ( ezt most csak mondja ) a DLC-ket bár eljönne már az én időm is :cry:
Gratula hozzá!
Már egyre kevésbé érzem magam fekete báránynak... 
Sziasztok!
Hosszú idő után (kötelező túlórás munkanapok után és sajna előtt is) újra itt. Ma jött meg a TeszVeszről rendelt Xbox 360-as TRU-m, este kipróbálom
, aztán már csak kreditet kell venni a DLC-khez 

kitudja lehet én is vennék de nincs rá pénzem
annyi támogatást meg nem kapok szülőktől hogy fusson rá...
Update: Butuska nem szintén emiatt vett egy 360-ast
: :roll:
Akkor Te igazi fan vagy.
Nekem meg csak kapóra jött, hogy van 360-am. Csak a 2 DLC miatt amúgy én se vettem volna meg a gépet.
Ezt szerintem sokan nem értjük. Az én elképzelésem az, hogy így akarták kissé megtolni a 360 szekerét. Ha abból indulok ki, hogy az itteni fórumozók közül senki nem vett 360-at csak ez miatt, sokat nem lendíthettek rajta. Valamiért biztos megérte nekik.
Egyvalamit nem értek...
ha a Microsoft kizetett xx pénzt az EIDOS-nak azért h csak 360-ra jelenjenek meg a DLC-k akkor Windowson miért nem lehetett volna futtatni. mármint úgyértem az is microsoft cucc. vagy iet nem lehet h csak windows op rendszereken működjön egy gém
:
A te szavadra többet lehet adni, kettőnk közül te játszottál vele. :mrgreen:
Mérnök Informatikus tudomány: "A moha déli oldala fás!" 
Azt a TR feelinget én nem igazán éreztem a LS-ben. Sokkal inkább PoP, már amennyit játszottam PoP-al. Nem volt rossz, de a sztorit leszámítva sok köze nem volt a TR-hez.
tuccsok: A Lara's Shadowban Doppival kell játszani. Össz-vissz annyi a különlegessége, hogy a hölgyemény különleges erejével, gyorsaságával lehet/szükséges (természetesen Tomb Raider feelinggel) leküzdeni az akadályokat.
Kis leírás:
Rejtett szöveg
Többet nem mondok róla, túl nagy spoiler. De ha nagyon érdekel (de nincs Xboxod), tecsőn fönnt van mind a BtA, mind az LS összes CutScene, sőt, ujjonnan már komplett végigjátszások is vannak.
Az utóbbi három hsz-t az Underworld topikból raktam át ide.

Aládrúgok...
Nanembaj...lassan már énis játszhatok vele..nyeheheh. :twisted: 
"Lásd a világot egy homokszemben,
A menyországot kis virágban.
Őrizd a végtelent két kezedben,
Az örökkévalót egy órában."
Láttátok már a Lara's Shadow walkthrough-t? :shock: http://www.youtube.com/watch?v=W-iCgxzj32M&feature=related Valami hihetetlen jól hangzik az Underworld main theme a játék alatt, hát én csak így néztem végig... :shock: ... Cutsceneket láttam, de a teljes walkthrough-t még soha, és és és....Az Undi Main theme a végén iszonyúan megadja a hangulatát...plusz látványos az egész játék...áááá :shock:
TR_Zsolt írta:Szizoli írta:elég nehéz is, gyönyörűek is, szóval a teljes játékban is ott lett volna a helyük.
...amiképpen, állítólag, benne is volt... :cry:
Benne volt, csak az Eidos kiszedette, hogy csak az XBox Userek játszhassanak vele, persze ők is borsos összegért. Ez kicseszés velük is,velünk is, és ha belerakták volna a teljes játékba, talán nem is lett volna ekkora bukás. Sőt.
Bukás nem lett, viszont tényleg mindenkit megszívattak. A pc-PS3 tulajokat megkúrtitott játékkal, a PS2 használókat tré átirattal, a 360-asokat meg az alap extra zsetonért árulásával.
Szizoli írta:elég nehéz is, gyönyörűek is, szóval a teljes játékban is ott lett volna a helyük.
Benne volt, csak az Eidos kiszedette, hogy csak az XBox Userek játszhassanak vele, persze ők is borsos összegért. Ez kicseszés velük is,velünk is, és ha belerakták volna a teljes játékba, talán nem is lett volna ekkora bukás. Sőt.
Helyesbítenék a trükknél az 1. speed runnál. Nem a kék pőfékelőnél kell elugrani, hanem egyel előtte ahol folyik rendesen lefele a kék lötty. A pőfékelőhöz el se kell mászni.
Ja és alap hogy a speed run alatt MINDENHOVA shadow belasítással kell futni, csak amíg töltődik menjetek rendesen.
Közben meglet az össze kövecske is. Most már teljes a Achivmentem. (1250/1250) 
Ügyes,grat!Tényleg nem könnyű megcsinálni. 
elég nehéz is, gyönyörűek is, szóval a teljes játékban is ott lett volna a helyük.
www.hungariandroid.com
...ha kérdésed van az Androidról 
Ma végre le tudtam tölteni a 2 pályát a nemrég vásárolt XBOXomra.
A 2 pálya együtt adott legalább 5 óra játékidőt, ami nagyon jó, nagyon jók a pályák, egy részen sem unatkoztam bennük, a Lara's shadow itt-ott elég nehéz is, gyönyörűek is, szóval a teljes játékban is ott lett volna a helyük. 

Helyesbítenék a trükknél az 1. speed runnál. Nem a kék pőfékelőnél kell elugrani, hanem egyel előtte ahol folyik rendesen lefele a kék lötty. A pőfékelőhöz el se kell mászni.
Ja és alap hogy a speed run alatt MINDENHOVA shadow belasítással kell futni, csak amíg töltődik menjetek rendesen.
Közben meglet az össze kövecske is. Most már teljes a Achivmentem. (1250/1250) 
Nemnem...
Fluffynak háromszor akkora, ez a bőrruci még le is nyomja kicsit szerintem.
Menj a Fan Art topikba, és lesd meg a Fan artjaim. Köztük van egy amin Fluffy és Lara pózol. Ott látszik ám a különbség...
Szerk.: Tévedtem, ahogy látom mégsincs ott. Nade pill, majd mingyárt mutatok ott. 
ugyan akkorák a bubijai mint Larának, nem? csak a ruha miatt tűnik másnak 
Jah Rastafari
Az TR I. (Anny)-ba más volt a doppi. Annak nem volt saját tudata, se érzése. Fluffy kreálásában segített Amanda is, így adott neki érzést, gondolkodást, stb. Szóval egy Lara húsvér másolata lett, kicsit nagyobb buborékokkal. 
Hát nem tudom... szerintem olyan nincs hogy Lara meghal Fluffy meg él, de ha így gondoljátok...
mondjuk ha belegondolok az annyiban is meghalt vagy nem tudom (most akkor ő egy másik Doppi, vagy mi lett vele???) úgyhogy lehet... de a "doppel" elvileg az ikerszármazásra utal, úgyhogy én azt gondoltam, meghal ő is. de szerintm tévedek... mostmár mindegy 
Jah Rastafari
Ez hülyeség.
Fluffy nem Lara, csak a másolata. :roll: 
Az AoD-nak jó volt a vége, bár befejezetlen, de szerintem nagyon jó. Gondolom a Core terve az volt, hogy megölje a népet a kíváncsiság...De mint tudjuk nagyot bukott a rész, így a Corenak is annyi, így a Core tervei is kipurcantak, ami folytatta volna az AoD történetét.![]()
Undinak viszont valóban befejezettlen volt a része, Lara's Shadownak nagyon tetszett a vége, már-már sajnáltam Natlát....
Szerintem a kövi részben benne lesz a Doppi, vagy pedig volt olyan hülye, és megfogadta Natla tanácsát ("...miután végeztél Lara Crofttal, oltsd ki saját életed is..." persze Larával már jóban vannak. :mrgreen: ) Én szeretném látni őt a kövi részben. Esetleg úgy mint a PoP-ba, Elika segít a szexi hercegnek. Itt meg Fluffy Larának.
Bár nemtudom mennyire illene ez a TR-be.
de elvileg Fluffy Lara része vagy micsoda... ha Lara meghal, meghal ő is, nem??
Jah Rastafari
Hááát, én soha nem voltam a 100%-ra hajtó tipus. Na jó, a Legendben megvolt minden kincs, de a time trialokkal nem nagyon foglalkoztam. Ahogy elnézem, itt pc-s a rajongók többsége, így Öket sajna nem érinti a dolog... Egyébként minden elismerésem a tiéd! 
VÁÁÁH. Hát a Lara's Shodow speed run... @&*#*
... Vért ***** mire meglett.
Ha valaki szintén erre hajt (és még nem lenne meg, ami egy TR fórumon azért ritka
) Annak elmondom honnan-hova, mert szerintem nem egyértelmű. Azzal kezdem, hogy MINDEGYIK a Larával való találkozás után van, azaz a második látogatásnál.
1. The Refineri speed run: hát elég gyilkos: a videó utáni első lecsúszós résztől a platformig ahol az a sok Thrall támad ránk (és mind ki kell nyírni). Menteni nem de meghalni lehet út közben. Egy trükk mert e nélkül szinte a lehetetlenség határát súrolja; a végén ahol az a kék nagy buborék pöffen felfele és jobboldalán le kéne mászni, majd balra és a cölöpökről ráugrani a platformra KIHAGYHATÓ. Mégpedig úgy hogy mikor a legtetején vagyunk és átjutottunk a kék pöfékelő jobboldalára ELUGRUNK a platform irányába. Ugyan a kék löttybe esünk bele, de AUTOSAVE-el és a platformra tesz!!!
2. Right of passage: ezzel másfél órát szívtam. Még mindig 1000 a vérnyomásom. Se menteni se meghalni nem lehet útközben. Közvetlen az utolsó transzformátor felrobbanása utántól Natla terme előtti utolsó lejtőig (azaz a leomló, lövöldöző sárkányfejek utáni lejtőig).
Remélem tudtam segíteni valakinek.
u.i.:Az 1. speed runbeli trükköt egy angol fórumon olvastam, csak a tisztaság kedvéért írom ide. Nagyon sokan szívnak az elsővel. A sors ironiája hogy nekem az elsőre sikerült (viszont a második…).
Én ezt egyszerűbben fogalmaznám meg. 
Csak akkor beszél, ha kérdezik. Ugyanis Lara az Okh Eshiva paranccsal a maga szolgálatába állította Doppit és amikor elkezdi faggatni, akkor is beszél, tehát akkor is nyilván képes volt rá, de "a parancsot teljesíteni kell, nem kommentálni" (-Taxi 2) elven minek szólalt volna meg más esetben? :mrgreen:
Toby Gard akarta Larát úgy átalakítani, hogy őrült, megszállott gyilkos legyen, amiről valószínűleg sikerült lebeszélni és ennek pótlására alkották meg Doppelgangert, tehát hogy ő testesíti meg (kis túlzással, de jobb szó nem jut eszembe :mrgreen
Lara kegyetlenségét.
Kösszi, M3Ny3'T
Mellesleg most rájöttem valamire, szerintem Doppelgange csak akkor tud beszélni, mikor nem áll az Ohk Eshiva varázsszavak hatása alatt. Mert ha belegondolunk, Natla már biztos a kezdetektől fogva, ezzel irányitja Doppelgangert, igy ölette meg vele Alistert, és Amandát is majdnem. Tehát Doppli nem a saját akaratából cselekedett, és igy ellenkezni sem tudott, és igy volt ez egészen addig mig Amanda le nem hajitotta abba a gödörbe, és Lara majdnem meg nem ölte Natlát, akkor gondolom elmúlhatott a varázsszó hatása, mert ugyebár Doppelganger, saját maga tudott cselekedni, stb. és beszélni is, amikor viszont találkozott Natlával, ő megint használta azt az Ohk Eshiva szót, és Doppelganger megint csak bólogatott, meg ilyenek. Aztán mikor Natla elküldi őt, hogy végezzen Larával, utána saját magával is, látszik az arcán hogy nem igazán van ez inyére, de nem tud mit tenni, és nem is szólal meg, aztán mikor Lara megint hatástalanitja ezt a varázsszót, megint beszél. De ez csak az én teóriám. Szóval lehet hogy nem igy van. :mrgreen:
Amúgy ebből a DLC-ből kiderül,hogy egyik leányzó sem volt igazándiból gonosz Natlát leszámitva.
- 1
- 2
- 3
- 4
- következő ›
- utolsó »

Mire magáhoztér, addigra Lara és Amanda elhagyták Helheimot.

2008. okt 12.
Tomb Raider: Underworld DLC-k Xbox 360-on