Tomb Raider

Keresés

Miután a játéksorozatban sikerrel zárult Lara első nagy kalandjának feldolgozása, nem volt bonyolult döntés a filmek terén is egy hasonló reboot elkészítésébe fogni a jogokat birtokló Square Enix részéről. Még régebben értesültünk róla, ki írja majd a forgatókönyvet, de most egy új író szerződtetéséről szóló hírek jelentek meg a neten.

Akár örülhetnénk is neki, hogy Evan Daugherty csatlakozott az egyre gyorsuló filmes projekthez, ugyanis bár egészen jó filmes forgatókönyvek is fűződnek a nevéhez, mint például a 2012-es Hófehér és a vadász, vagy A beavatott. A legutóbbi munkája viszont az Aranymálnát is érő (bár nem neki, hanem az egyik szereplőnek járt a díj) Tini nindzsa teknőcök reboot volt, ami némi aggodalomra ad okot.

Az egyelőre nem tiszta, hogy Daugherty leváltja Marti Noxont a Tomb Raider-projekt írói székében, vagy inkább együtt fognak dolgozni, de ez valószínűleg idővel kiderül, remélhetőleg a főszereplő személyével együtt.

via GameStar.hu

Újdonság még, hogy az MGM mellett a Warner Bros is beszállt a gyártásba, s mi több, a filmet a "várólista" elejére tették, mert hamarosan lejár a megfilmesítési jog - így szinte biztos, hogy az éven végre tényleg elkezdődnek a munkálatok!

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok