Tomb Raider

Keresés

Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy az új Tomb Raider mozifilm Roar Uthaug rendezésében és Geneva Robertson-Dworet forgatókönyve alapján kerül forgatásra. Most az IGN-nek nyílt lehetősége Uthaug-gal beszélgetni, aki elhintett ezt-azt...

Elsősorban a rendező leszögezte, hogy az új film is egy eredettörténet lesz, ugyanazt a vonalat követve, amelyet a 2013-as Tomb Raider videojátékkal a Crystal Dynamics már elkezdett. Larát emberibben és egy olyan karakterként szeretné a mozivászonra vinni, akivel képes azonosulni a közönség. Ezt megszórva egy kis norvég érzékiséggel (ha már a rendező norvég származású).

Roar hozzátette, hogy az 1996-os kezdetek óta nyomon követi és játssza a sorozatot, így ez is mérvadó volt abban, hogy leszerződjön a projektre. Mindig is rajongója volt a szívós női karaktereknek, a korábbi filmjeiben ez meg is mutatkozik. Ráadásul a legújabb, a The Wave (2015) című katasztrófafilmjének rendezése után elárulta, hogy régi álma egy nagyszabású akció-kalandfilm elkészítése, mivel az egyik kedvencén, Az elveszett frigyláda fosztogatóin nőtt fel.

Most már "csak" azt kell kivárnunk, hogy a Warners és MGM közzétegye a szereposztást és belőjön egy dátumot a film premierjére.

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok