Tomb Raider

Keresés

2018-ban érkezik a Tomb Raider mozifilm Alicia Vikanderrel a címszerepben!
A Warner Bros. és az MGM 2018. március 16-ra tűzte ki a film bemutatójának dátumát.  Vikandert még áprilisban választották ki Lara Croft megformálására.

Az MGM és a Warner Bros. co-produkcióként mutatják be a művet. A jogokat a GK Films-től vásárolták, akik korábban, még 2011-ben vették meg a Square Enix-től. Maga Graham King produceri teendőket lát majd el.

Az új Tomb Raider film 2018-ban érkezik

Az eredeti és kirobbanó sikerű, 1996-os Tomb Raider játékot a londoni Eidos stúdiónak köszönhetjük, ők olvadtak be később a Square Enix szórakoztatóipari vállalatba. A játékok népszerűségét a világszerte 45 millió eladott példány is érzékelteti. Eddig két ízben találkozhattunk Larával a mozivásznon, 2001-ben valamint 2003-ban a Paramount munkájának és Angelina Jolie színészi játékának köszönhetően. E két film összesen 432 millió dollár bevételt hozott.

A színésznőről érdemes tudni, hogy A dán lány című filmben nyújtott alakításáért Oscarral jutalmazták, de elnyerte a kritikusok kegyeit az Ex Machinában teljesített játékával is. A feltörekvő tehetséggel legközelebb a Jason Bourne sorozat újdonságában és a Fény az óceán felett című regény filmfeldolgozásában találkozhatunk, mindkét film idén várható.

A stúdió egyelőre csak a Tomb Raider filmet jelentette be 2018 márciusára. Korábbi becslések alapján a DC Comics részleg filmjét, a Flash-t is erre az időszakra saccolták, de a szuperhős-kaland hivatalos bejelentésére még várnunk kell.

Forrás: Variety

További információk: Előreláthatólag év végén kezdődik a forgatás, addig Aliciának tömegnövelő étrenddel és személyre szabott edzéstervvel kell magát formába hoznia. A film egyaránt megtekinthető lesz 3D-ben és IMAX-ben.

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok