Hírek

Keresés

Végre úgy tűnik, hogy beindul a hype vonat a 2018-ban érkező Tomb Raider film körül! Hogy a legizgalmasabb hírrel kezdjük, már teljesen hivatalos, hogy két héten belül megérkezik az első trailer (előzetes), de ezen kívül megvan a film zeneszerzője és egy újabb színészre is fény derült!


A trailerről

Alicia Vikander

Először maga Alicia Vikander, majd a BBFC (a korhatárok besorolásáért felelős szerv) is napvilágra hozta, hogy érkezik a film előzetese, méghozzá hamarabb, mint gondolnánk - két héten belül! A trailer hossza nagyjából 2 perc lesz, így adódik majd mit szemügyre venni és képkockákra szedni, amiket 2018. márciusáig agyon lehet elemezni. (Az előzetes egyébként 12-es korhatárt kapott...)


A zeneszerzőről

Junkie XL

A film betétdaláért Junie XL (polgári nevén Tom Holkenborg) felel majd, aki korábban olyan mozikhoz adta munkásságát, mint a 300: A birodalom hajnala, A beavatott, Deadpool vagy Mad Max: A harag útja.)

Az úriemberről tudni vélik, hogy nagyon elhivatott az adott munkája iránt, így még arra is képes, hogy felépítse a semmiből saját hangszerét, hogy minél többet tudjon adni a film hangulatához.


Egy új színész...

Kristin Scott Thomas

Egy újabb színészről (jelen esetünkben színésznőről) hullott le a lepel, aki a jelek szerint Lara apjának, Lord Richard Croftnak (egykori?) élettársát alakítja majd (valószínű, hogy a Rise of the Tomb Raiderből ismert Anát). A hölgy nem más, mint a kétszeres Golden Globe díjas Kristin Scott Thomas, akit korábban olyan filmekben láthattunk, mint Az angol beteg, Mission: Impossible, vagy Csak isten bocsáthat meg.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok