Hírek

Keresés

Fellendültek a hírek az Alicia Vikander főszereplésében érkező, 2018. márciusában vetítésre kerülő új Tomb Raider film körül. Január 23-án elindult a forgatás Fokvárosban, illetve a történetre és a főszereplőkre is fény derült... Cikkünket folyamatosan frissítjük.

Alicia Vikander, mint Lara Croft (képet készítette: Michele)
Alicia Vikander, mint Lara Croft (képet készítette: Michele)

 • A norvég származású Roar Uthaug rendezésében készülődik a film. Mindig is rajongója volt a szívós női karaktereknek, a korábbi filmjeiben ez meg is mutatkozik. A The Wave (2015) című katasztrófafilmjének rendezése után elárulta, hogy régi álma egy nagyszabású akció-kalandfilm elkészítése, amelyet most a Tomb Raidernek köszönhetően biztosan meg tud valósítani.
 • A forgatókönyvért Geneva Robertson-Dworet felel, aki a 2017-ben bemutatásra kerülő Transformers: The Last Knight sztorijáért is felel.
  Az új Tomb Raider mozi történetében Lara apjának keresésébe kezd, mivel hollétét máig homály fedi (igen, tudjuk, lerágott csont). Eközben ifjú hősnőnk komoly lelki tusát vív önmagával.
 • A dán lány című film sztárja, Alicia Vikander csípte meg Lara Croft szerepét. Ahhoz, hogy amazonunk bőrébe bújhasson, kemény edzésterven és szigorú étrenden megy keresztül.
  Vikander A dán lányban nyújtott alakításáért Oscar-díjat nyert és az Ex Machina-ban nyújtott teljesítménye is a figyelem középpontjába helyezte. Mostanság a Jason Bourne-sorozat legújabb darabjában és A fény az óceán felett című műben láthatjuk viszont őt.
 • A film egyaránt megtekinthető lesz 3D-ben és IMAX-ben.
 • A helyszínt (feltehetően Yamatai-t) Fokváros fogja biztosítani.
 • Január 23-án kezdődött a forgatás.

Walton Goggins (mint ellenség)
Walton Goggins (a rosszfiú szerepében)
 • Walton Goggins (Kib*zgatóhelyettesek sorozat, Aljas nyolcas, Django elszabadul) kapta Lara főellenségének szerepét - feltehetően Mathias atyáét.

Daniel Wu (hajókapitány szerepében)Daniel Wu (a hajókapitány szerepében)

 • Daniel Wu (Into the Badlands, Warcraft: A kezdetek) Lu Ren szerepét fogja eljátszani, aki azon hajó kapitánya lesz, mely Lara Croft apjának keresésére indul.

Alexandre WillaumeAlexandre Willaume

 • Alexander Willaume (Pengeélen, Bánat és öröm) szintén csatlakozott a szereplők közé. Szerepe egyelőre ismeretlen, de találgatások szerint Conrad Roth-ot fogja alakítani.

 • 2016.01.23-án kezdik a film forgatását Fokvárosban (Dél-Afrika). Egyes források tudni vélik, hogy Kína (Hongkong) is nagy szerepet fog játszani a történetben, így Fokvárosban ehhez hasonló díszleteket is felállítanak.

Dominic WestDominic West (Lara Croft apjának szerepében)

 • Dominic West (Pénzes Cápa, A megtorló: Háborús övezet) váltja fel Jon Voight (az első két filmben Lara apja) szerepét. Érdekesség, hogy Dominic korábban már dolgozott együtt Aliciával, s akkor is a színésznő édesapját alakította Az ifjúság végrendelete című filmben.

Az első képek Alicia Vikanderről Lara Croftnak öltözve:

Képek a forgatásról:

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok