Hírek

Keresés

Alicia elhint néhány kulisszatitkot, miként vélekedik Lara szerepéről. A jövőre mozikba kerülő újragondolt Tomb Raider filmben a 21 éves Larát alakítja majd, aki biciklis futárként keresi kenyerét Londonban, hogy főiskolai tanulmányait finanszírozni tudja. Végül kíváncsisága úrrá lesz rajta, és apja eltűnését kezdi kutatni.

Alicia Wikander mint Lara Croft az új Tomb Raider filmben

"Szenvedélyes, állhatatos, kíváncsi és éles eszű, ugyanakkor híján minden tapasztalatnak. Eddig még nem volt részese egy kalandnak sem. Apját egy öntelt üzletembernek tartotta, aki London külvárosában él, ám egy nyomokkal teli dobozt hagyott hátra. Itt veszi kezdetét a kaland."

A 28 éves színésznőn nagy a nyomás. "Meglepődtem, hogy anyukám egyáltalán tudja, mi az a Tomb Raider. Köszönhetően annak, hogy Angelina Jolie milyen ikonikussá tette Lara Croftot. Azonban ez egy remek módja lesz annak, hogy más oldaláról mutassunk be egy közkedvelt karaktert."

A színésznőről érdemes tudni, hogy A dán lány című filmben nyújtott alakításáért Oscarral jutalmazták, de elnyerte a kritikusok kegyeit az Ex Machinában teljesített játékával is. A feltörekvő tehetséggel legutóbb a Jason Bourne sorozat újdonságában és a Fény az óceán felett című regény filmfeldolgozásában találkozhattunk.

A 2018. március 16-án érkező Tomb Raider filmben pedig biztosan nem maradunk szárazon! "Akárcsak a The Wave-ben, itt is rengeteget forgattunk vízben. Az utolsó két napomat egy medencében töltöttem, és addigra összesen 16 alkalommal lettem csuromvizes vagy éppen teljesen vízbe mártva."

Vikander kisasszony úgy véli, manapság egyre nagyobb sikereket érnek el a női főszereplőkkel készült akciófilmek. „A minap elmentem megnézni moziban a Wonder Woman-t. Egyszerre öntött el az öröm és a szomorúság egyfajta keveréke, azt gondoltam: Ó, te jó ég, még sosem láttam nőket így a vásznon. És azon tépelődtem, vajon hány olyan történet születhetett az évek folyamán, amit még nem meséltek el. Ha a Wonder Woman ekkora hatást ért el, egyébként jól megérdemelten, akkor nekünk tízszer annyit kell beleadnunk, hogy változást érjünk el. Mert ennek meg kell történnie.”

via Entertainment Weekly

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok