Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

Square EnixRendkívüli veszteségre figyelmeztette a Square Enix a befektetőit, egyúttal bejelentette, hogy módosítja a március 31-gyel véget érő pénzügyi évre vonatkozó előrejelzéseit - legutóbb október végén közölt becsült számokat kiadó.

Ez alapján 3,5 milliárd jen nyereség helyett 13 milliárd jenes veszteségre készül a japán vállalat, és a bevétele is kevesebb, 145 milliárd jen lesz a korábban becsült 150 milliárd jen helyett. A kiadó szerint a nagyobb címei nem mentek jól Amerikában és Európában, a játéktermi üzlet is rosszabbul teljesített, továbbá a játékipar változásaira reagáló átszervezések is 10 milliárd jent vettek ki a kasszából.

Hogy melyik játékok teljesítettek rosszul? Nos, a Square Enix gyenge eladásokat emlegetett a Sleeping Dogs, a Hitman: Absolution és az új Tomb Raider kapcsán is. Utóbbi különösen érdekes egyébként, a linkelt PDF szerint ugyanis 3,4 millió eladott példányra számít a kiadó a hónap végéig - ha kevesebb mint egy hónap alatt ez "gyenge", nagyon nagy bajban lehetnek a srácok.

Lemondott az elnök

Ezzel együtt a Square Enix elnöke, Yoichi Wada benyújtotta a lemondását, az utódját júniusban választják meg. A várakozások szerint Yosuke Matsuda ülhet majd be az elnöki székbe.

via Gamekapocs

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok