Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

Scot Amos, a Crystal Dynamics új játékának executive producere mondta el, hogy habár a stúdió számos korábbi remek címmel rendelkezik, úgy vélik most, a következő generáció kapujában jött el az idő arra, hogy egy teljesen új játékot készítsenek. Nyilatkozata szerint ebben fog találkozni a Square Enix és a Crystal Dynamics elképzeléseinek zöme, és mindenképp valami olyan anyagon akartak dolgozni, amivel korábban még nem volt tapasztalatuk.
Ha összeszedjük tehát, akkor a stúdió éppen a Tomb Raider befejezésén munkálkodik, valamint munkaerőt keres a fentebb említett, teljesen új játékhoz. Nem mehetünk el azonban amellett sem, hogy megalapozottnak tűnő pletykák szóltak arról, hogy ezek mellett a Crystal Dynamics feltámasztaná a Soul Reaver-franchise-t is - mindenképpen érdekes egy olyan stúdiótól, ami korábban egyszerre csak egy anyagon dolgozott.

Mindenesetre amikor Scot Amost arról kérdezték, az év elején felvett Cory Barlog az új játékon dolgozik-e, csak annyit mondott, hogy a God of War 2 ex-designere "egy teljesen másik projekten munkálkodik". Ez tehát utalhat arra, hogy valójában készül egy harmadik anyag is a stúdiónál, de, hogy az a Soul Reaver lesz-e, még nem derült ki.

via gamekapocs.hu

Valamint érdemes meglátogatni a megújult Crystal Dynamics weboldalt is! :-)

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok